4

Prin proiectele noastre ne propunem să ridicăm la un nivel superior standardele de confort și calitate oferite celor care își doresc o locuință pe malul mării, în Mamaia Nord sau in Constanta. Cele 4 proiecte sunt poziționate în zone de mare interes și oferă un total de 389 de studiouri și apartamente.

Construcția realizată cu materiale de cea mai bună calitate, varietatea de apartamente propuse, prețurile competitive, precum și grija față de nevoile clienților noștri sunt cele mai importante repere de care ținem cont în dezvoltarea ansamblurilor Star Development.

Ansamblul rezidențial este prevăzut cu spații verzi, beach bar, piscină și plajă privată, lifturi de ultimă generație, parcare privată, sistem de supraveghere video, senzori antiefracție, pază, serviciu de întreținere și curățenie, casa scării pavată cu granit și dotată cu calorifere pentru un confort sporit în anotimpul rece.

Amplasat într-o zonă liniștită, cu plaje generoase și o multitudine de oportunități de relaxare, complexul Promenada te aduce aproape și de cea mai efervescentă zona a litoralului – cluburile exclusiviste din Mamaia Nord, aflate la 5 minute de mers cu mașina.